Wiki Les Vinyes:Política de privadesa

De Wiki Les Vinyes
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquest és un resum de la Política de privadesa. Per llegir els termes complets, feu clic ací. Molts dels termes complerts no tenen cabuda en aquesta Wiki, ja que els usuaris registrats ho son exclusivament per els administradors. Es una Wiki amb edició, creació i publicació, restringida als professors de l’Institut.


Renúncia: Aquest resum no forma part de la Política de privadesa i no és un document legal. Simplement és una referència útil per entendre la política de privadesa completa.


Com que creiem que no heu de proporcionar informació personal per participar en el moviment de coneixement lliure, podeu:

 • Llegir qualsevol lloc de Wiki Institut Les Vinyes sense registrar cap compte.
 • Els usuaris registrats per els administradors podran crear, modificar i publicar els articles.

Ens comprometem a:

 • Descriure com es pot utilitzar o compartir la vostra informació en aquesta Política de privadesa.
 • Utilitzeu mesures raonables per mantenir la vostra informació segura.
 • No utilitzeu mai la vostra informació ni la compartiu amb tercers amb finalitats de màrqueting.
 • Compartiu la informació només en circumstàncies limitades, com per exemple per millorar els llocs web de Wiki Institut Les Vinyes, per complir amb la llei o per protegir-vos a vosaltres i d'altres persones.
 • Conservar les vostres dades el mínim temps possible, que sigui coherent amb el manteniment, la comprensió i la millora dels llocs web de Wiki Institut Les Vinyes i les nostres obligacions segons la llei.

Estigues alerta:

 • Qualsevol contingut que afegiu o qualsevol canvi que feu a un lloc de Wiki Institut Les Vinyes estaran disponibles públicament i de manera permanent.
 • La nostra comunitat d’editors i col·laboradors voluntaris és un organisme d’auto-policia. Alguns administradors de Wiki Institut Les Vinyes, que són escollits per l'Institut, utilitzen eines que els permeten un accés limitat a informació no pública sobre les contribucions recents, de manera que poden protegir els llocs web i fer complir les polítiques.
 • Aquesta Política de privadesa només s'aplica a tots els llocs i serveis gestionats per Wiki Institut Les Vinyes.
 • Per a la protecció de la Wiki Institut Les Vinyes i d’altres usuaris, si no esteu d’acord amb aquesta Política de privadesa, no podreu utilitzar els Llocs de Wiki Institut Les Vinyes.

Consideracions per als col·laboradors en pàgines

Si sou col·laboradors aportant material a les pàgines, tant en les d'ajuda com a els articles i categories, que estan sota domini públic (com es el nostre cas), si us plau, assegureu-vos que totes les contribucions procedeixen de fonts sota domini públic. Això vol dir que o bé es tracta de material que heu escrit personalment, o és material que heu copiat d'una font que es troba de clarament sota domini públic.

No copieu material que tingui llicència de propietat (copyright, copyleft, etc.) sense les degudes autoritzacions del seu autor o propietari.

Molt important: no reutilitzeu material publicat sota les llicències CC BY-SA o GFDL, ni cap altra llicència "oberta". Encara que en principi pogués semblar acceptable, atès que hi ha certes similituds entre les llicències, el domini públic no és compatible amb cap altra llicència en el sentit que el contingut que es troba sota qualsevol altra llicència no pot re-llicenciar com a domini públic (excepte que s'és l'autor del contingut). A l'inrevés, el contingut sota domini públic, sí pot re-llicenciar-se sempre sota qualsevol altra llicència.

No copieu o transferiu contingut des meta.wikimedia.org, Wikipedia o qualsevol altre projecte de Wikimedia a l'espai de noms Help:, ja que tot aquest contingut es troba sota la llicència CC BY-SA.

Des de dins de el lloc, no traslladeu pàgines des d'altres espais de noms a l'espai de noms Help:.

L'única excepció a les regles anteriors és si en sou els autors originals. Tingueu en compte que això és un procés d'una sola direcció: no es pot canviar d'idea una vegada que s'ha fet.